Wat is WeerLangsDeLijn.nl

Wij helpen jouw club met het registreren van de aanwezigheid van mensen op het sportpark. Hierdoor kan jouw sportclub de verantwoordelijkheid nemen over jouw gezondheid en wij waarborgen jouw privacy. Doordat jouw gegevens worden geregistreerd kan de sportclub, in het geval van een COVID-19 besmetting, snel een bron- en contactonderzoek starten samen met de GGD in jouw regio.

Terug naar home
Ons sportpark veilig voor iedereen
Voetbal
Privacybeleid
Voetbal

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Nadat jij je aanmeldt voor een wedstrijd gebruiken wij jouw e-mailadres om je een uniek toegangsbewijs toe te sturen. De club krijgt daarna inzage in jouw voor- en achternaam om je aanmelding te kunnen controleren mocht je je toegangsbewijs vergeten zijn. Als er geen melding wordt gemaakt van een COVID-19 besmetting heeft niemand inzage in jouw gegevens. Deze worden dan ook 14 dagen na de wedstrijd verwijderd.

En als er wel een besmetting is?

Als er wel een besmetting is gemeld maakt de club hiervan een melding. Zodra de melding is gemaakt kan de club de contactgegevens van de aanwezige bezoekers downloaden en doorspelen aan de lokale GGD. De GGD gebruikt jouw gegevens voor een bron- en contactonderzoek. Wanneer de club de melding heeft gemaakt blijven jouw gegevens bewaart totdat deze weer door ons team wordt vrijgegeven. Dit zal zijn als bron- en contactonderzoek is afgerond.

Beheer de wedstrijden van jouw club! Klik hier

© Copyright 2024

Initiatief van Bandwerk Merkenbouwers | Contact