Wat is WeerLangsDeLijn.nl

Het bijhouden van de aanwezigheid van personen op het sportpark is eigenlijk een onmisbaar onderdeel van je verantwoordelijkheid als sportvereniging.

Aan de ene kant zodat jij als sportclub altijd zicht hebt op de mensen die op een bepaald moment op je sportpark aanwezig zijn. Maar aan de andere kant ook om er voor te zorgen dat je in geval van calamiteit weet welke mensen er allemaal veilig je sportpark af kunnen komen. Dit is essentiele informatie die je als organisatie altijd paraat zal willen hebben. Met onze aanwezigheidsregistratie tool is dit in no time geregeld. Zo is iedereen binnen jouw vereniging altijd veilig.

Terug naar home
Ons sportpark veilig voor iedereen
Voetbal
Ons sportpark veilig voor iedereen
Voetbal

Waarvoor kunnen wij weerlangsdelijn.nl gebruiken?

WeerLangsDeLijn.nl help de club met het registreren van bezoekers op het sportpark. Dit is nodig in sportkantines, clubgebouwen, terrassen het dringend advies is om deze gegevens ook te verzamelen voor de overige plekken op het sportpark. Wij voeren de gezondheidscheck digitaal uit en registreren de contactgegevens en tijd van het bezoek aan jullie club. Zo kunnen de gegevens gebruikt worden voor een bron- en contactonderzoek door de GGD.

Wat kan WeerLangsDeLijn.nl?

Na registratie door de bezoeker sturen wij hem een aanmeldingsbewijs toe. Dit toegangsbewijs kunnen clubs scannen met de ticket-scanner in de web-app. Zodra de ticket gescand is kan de bezoeker naar binnen. Tenzij de gezondheidscheck meer dan 24 uur geleden is ingevuld, dan krijgt de bezoeker een melding om deze alsnog af te nemen.

Volledig overzicht
Voetbal
Ons sportpark veilig voor iedere
Voetbal

Hoe waarborgen jullie de privacy?

De gegevens van de bezoekers worden opgeslagen op een versleutelde server in Nederland. De gegevens die de bezoekers opgeven worden enkel gebruikt om aan te leveren aan de GGD in het geval van een bron- en contactonderzoek. Wanneer dit niet het geval is, worden de gegevens 2 weken na het eindigen van het evenement verwijderd. De gegevens zijn voor de club ook verborgen, deze worden alleen inzichtelijk gemaakt wanneer er daadwerkelijk een melding is gedaan.

Geïnteresseerd? Meld je aan en ontvang een gratis proefperiode.

Start nu gratis

Beheer de wedstrijden van jouw club! Klik hier

© Copyright 2024

Initiatief van Bandwerk Merkenbouwers | Contact